cursus airless spuittechniek
trainingen airless spuittechniek

BELANGRIJKE MEDEDELING.

 

In verband met veranderingen in de bedrijfsstructuur geeft pro-painters alleen nog trainingen aan toekomstige franchisenemers en onderaanemers.

Franchisenemer worden? Mail naar info@pro-painters.nl voor meer informatie

Training airless spuittechniek,

Als je als schildersbedrijf niet mee gaat met de techniek dan is de kans groot dat je binnen de kortste keren achter het net vist.  Het spuiten van schilderwerk is de toekomst. In Noorwegen, Zweden, Finland, Amerika en nog vele andere landen is dit de manier van schilderen geworden.

In Nederland komt het airless spuiten moeizaam van de grond. Deels komt het omdat de Nederlandse schilders vaak conservatief denken en liever de oude methodes hanteren. Maar een andere reden is dat er nergens precies wordt uitgelegd  hoe het nou werkelijk moet. En je wilt liever niet bij je klanten experimenteren.

Er zijn zo veel dingen die van invloed zijn voor een goed resultaat. En dat is nou precies waar het om draait, een goed resultaat. Beter dan met de kwast en de roller en beter dan de concurrenten.

In de cursus Airless spuiten leggen we je alle aspecten van het airless verfspuiten uit. Zodat je wanneer je bij je klant komt exact weet waar je mee bezig bent en het project van a tot z onder controle hebt.

aanmelden
klik hier om je aan te melden