propainters logo 2016

Richtlijn kwaliteits bepalingen

Bij Pro-Painters vinden wij het belangrijk dat u als klant krijgt wat u verwacht. Daarom hebben wij op deze pagina onze service en producten zo uitgebreid mogelijk omschreven.

ster1.Regie basis/urenbasis

Het minimaal te spuiten oppervlakte dient 100m2 te zijn. Is het aantal m2 minder dan 100m2 dan rekenen wij voor spuit werkzaamheden een uurtarief van 125,- euro per uur met een minimum van 3 uur. en voor afplak en preparatie werkzaamheden een uurtarief van 35,- per uur.  Dit is exclusief verf en of andere materiaalkosten die benodigd zijn voor deze werkzaamheden.

sterLow Budget:

Als u kiest voor low budget dan kiest u ervoor om kosten te besparen door zelf voor de voorbereiding te zorgen. U dient dan de ruimte af te plakken, de vloer af te dekken er voor te zorgen dat de ruimte werkbaar is en dat de wanden en het plafonds klaar zijn voor het spuitwerk. U dient er ook voor te zorgen dat de te spuiten oppervlaktes zijn voorgestreken. Tevens dient u zelf zorg te dragen voor het afvoeren van het afval.

Mocht het afplakwerk niet voldoende zijn voor het door ons te realiseren spuitwerk zullen wij het afplakwerk herstellen. Hiervoor brengen wij de gewerkte uren achteraf in rekening tegen een tarief van 40,- euro per uur excl materiaal en 6% BTW We berekenen de gefactureerde tijd in kwartieren.

De verfsoort die wij hiervoor gebruiken is: brander W.E.P muurverf of vergelijkbaar
sterBasic:

Basic houd in dat Pro-painters het afplakken geheel verzorgd.  en dat de woning geheel dekkend op kleur wordt gespoten. U dient er voor te zorgen dat de ruimte werkbaar is en dat de wanden en de plafonds klaar zijn voor het spuitwerk. wij dragen zorg voor het afvoeren van het afval.

De verfsoort die wij hiervoor gebruiken is: brander W.E.P muurverf of vergelijkbaar.
sterClassic:

Classic houd in dat Pro-painters het afplakken geheel verzorgd.  en dat de woning geheel dekkend op kleur wordt gespoten. Wij voeren het afval af. De verf soort is van een gemiddelde tot goede kwaliteit.  en heeft een lichte schrobvastheid. U dient er voor te zorgen dat de ruimte werkbaar is en dat de wanden en de plafonds klaar zijn voor het spuitwerk.

De verfsoort die wij hiervoor gebruiken is Brander brava Matt
sterTop Quality:

Top quality houd in dat Pro-Painters het afplakken van de woning en het afvoeren van het vuil verzorgd. U dient er voor te zorgen dat de ruimte werkbaar is en dat de wanden en de plafonds klaar zijn voor het spuitwerk. Er wordt gebruikt gemaakt van de beste verfsoorten die beschikbaar zijn in deze klasse. Hoge schrobvastheid, mooie vloeing, en kleur vast ook op lange termijn

verfsoort: brander isotex of sigmacryl.

Op alle werkzaamheden van toepassing:

Verf spuiten is geen stucwerk( deze vraag krijgen we vaak) we brengen een mooie egale laag verf aan op de bestaande ondergrond. U dient zelf vooraf te bepalen of het nodig is om de wanden eventueel te laten vlakken. Wij kunnen u hierbij wel adviseren.

We gebruiken bij alle opties( behalve low-budget) voorstrijk waar het nodig is.