Dunpleister

Behangklaar:

De gaten worden gevuld en leidingen worden weg gewerkt. barsten worden met gaas behandeld. u kunt de wanden hierna behangen

standaard:

Als eerste schuren wij de wanden voor. Hiermee verwijderen we de restjes vuil die nog op de wanden zitten. Daarna brengen we een laag  dunpleister aan met een airless pomp.   Deze laag wordt glad afgemest met speciaal voor dunpleister ontwikkelde pleister spanen.  Als deze laag droog is wordt deze met een zeer fijne schuurkorrel helemaal glad geschuurd. Open naden worden gekit. Bij het standaard niveau is er een mogelijkheid dat er in de hoeken en vlak boven de aanhechting met de vloer wat leven in zit. verder heeft de gehele woning een strakke frisse uitstraling.

 

High end:

Als eerste schuren wij de wanden voor. Hiermee verwijderen we de restjes vuil die nog op de wanden zitten. Daarna brengen we een laag  dunpleister aan met een airless pomp.   Deze laag wordt glad afgemest met speciaal voor dunpleister ontwikkelde pleister spanen.  Als deze laag droog is wordt deze met een zeer fijne schuurkorrel helemaal glad geschuurd. Hier na brengen we  nog een laag aan om zo echt het perfecte gladde oppervlak te creëren . Bij het aller hoogste afwerk niveau lopen we met lampen  die strijklicht geven langs de wanden om  zo de laatste hand te leggen aan de wandafwerking.

High end wordt altijd benoemd in de offerte